طرز تهیه آش دوغ ارومیه ؛ پیش غذایی لذیذ و خوشمزه

به گزارش خرید متعادل، آش دوغ یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین آش های ایرانی است که طرفدران زیادی دارد. علاوه بر مردم ارومیه، بسیاری از افراد با طعم لذیذ این آش آشنایی دارند و آن را استفاده کرده اند. آش دوغ ارومیه خواص فراوانی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت قلب و رفع یبوست بسیار مفید است.

طرز تهیه آش دوغ ارومیه ؛ پیش غذایی لذیذ و خوشمزه

به دلیل وجود مواد پر خاصیت در این آش خوش طعم، مصرف آن برای ورزشکاران و حتی افرادی که رژیم دارند، توصیه می شود. با ما با طرز تهیه آش دوغ ارومیه همراه باشید تا نکات و نحوه طبخ آن را به خوبی یاد بگیرید.

طرز تهیه آش دوغ ارومیه

معمولا در هر شهری مواد استفاده شده در آش دوغ متفاوت است و افراد هر شهر آن را بر حسب سلیقه و ذائقه خود طبخ می کنند. آش دوغ ارومیه را به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم می توان درست کنید و در کنار خانواده آن را سرو کنید.

اگر از مقدار مواد لازم و سبزی استفاده شده در این آش خوش طعم اطلاعی ندارید، با ما همراه باشید.

مواد لازم

مواد اولیه برای 2 نفر

سبزی آش (شامل جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، برگ چغندر) بدون تره

250 گرم
نخود پختهنصف پیمانه
برنجنصف پیمانه
دوغ پاستوریزهنصف پاکت
کلم خرد شده کوچک1 پیمانه
فلفل تندبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
مواد اولیه برای 10 نفر

سبزی آش (شامل جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، برگ چغندر) بدون تره

یک کیلو
نخود پخته2/5 پیمانه
برنج4 پیمانه
دوغ پاستوریزه5 پاکت
کلم خرد شده2 پیمانه
فلفل تندبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
مواد اولیه برای 15 نفر

سبزی آش (شامل جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، برگ چغندر) بدون تره

یک کیلو و نیم
نخود پخته3 و نیم پیمانه
برنج6 پیمانه
دوغ پاستوریزه7 پاکت
کلم خرد شده3 پیمانه
فلفل تندبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
مواد اولیه برای 30 نفر

سبزی آش (شامل جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، برگ چغندر) بدون تره

3 کیلو
نخود پخته7 پیمانه
برنج12 پیمانه
دوغ پاستوریزه15 پاکت
کلم خرد شده6 پیمانه
فلفل تندبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
مواد اولیه برای 100 نفر

سبزی آش (شامل جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، برگ چغندر) بدون تره

10 کیلو
نخود پخته25 پیمانه
برنج40 پیمانه
دوغ پاستوریزه50 پاکت
کلم خرد شده20 پیمانه
فلفل تندبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه

در ابتدا برای تهیه آش دوغ ارومیه، برنج خود را به میزان گفته شده بپزید و کنار بگذارید.

  • در یک قابلمه بزرگ دوغ را بر حسب نفرات و مقدار گفته شده در یک دیگ ریخته و روی حرارت بگذارید.
  • کلم را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا دوغ شما نبرد.
  • این کار را آنقدر ادامه دهید تا دوغ شما به جوش آید و کلم ها هم بو خامی نداشته باشند.
  • بعد از آن، برنج پخته شده، سبزی و فلفل تند را به قابلمه خود اضافه کنید.
  • کمی بعد از اینکه سبزی ها تیره شدند، نخود پخته را اضافه کنید.
  • سپس در پایان، مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
  • 15 الی 20 دقیقه بعد آش شما آماده است.

نکات

  1. پس از اضافه کردن نخود و سبزی، لازم نیست آش را دائما هم بزنید.
  2. برای هم زدن آش خود سعی کنید از یک قاشق چوبی استفاده کنید به دلیل اینکه دسته قاشق چوبی کمتر داغ می شود.
  3. در نهایت، رنگ آش شما باید سفید باشد.
  4. خیلی از افراد از زردچوبه و هر ماده رنگ دهنده به آش دوغ استفاده می کنند، ولی این کار توصیه نمی شود.
  5. به جای برنج می توانید از جو پخته شده استفاده کنید، چون آش دوغ شما لعاب بیشتری می دهد.
  6. بسیاری از افراد در طبخ این آش از تخم مرغ استفاده می کنند، در صورت تمایل می توانید تخم مرغ را به مواد خود اضافه نماید.

بساری از افراد با طعم لذیذ آش دوغ ارومیه به سبک های مختلف آشنایی دارند. اگر شما عزیزان انگیزه این آش را در منزل طبخ کرده اید، برای خوانندگان شرح دهید که در تهیه آن از چه موادی استفاده می شود؟ تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید. همچنین می توانید طرز تهیه آش کشک تبریز؛ آش پرخاصیت و لذیذ را بخوانید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه آش دوغ ارومیه ؛ پیش غذایی لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش دوغ ارومیه ؛ پیش غذایی لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید