ماهی را با خرما و عسل مصرف کنید

به گزارش خرید متعادل، ایمنا/ مصرف همزمان ماهی با این خوراکی ها بسیار خطرناک است. یکی از نکات بسیار کلیدی و مهم در حوزه تغذیه و حفظ سلامتی، آگاهی از تداخلات مضر مواد غذایی است به این معنی که مصرف بعضی مواد غذایی با هم و در یک وعده غذایی می تواند بسیار مضر و خطرناک باشد. یکی از این موارد پرهیز، مصرف گوشت ماهی با بعضی اقلام غذایی مانند ماست یا دوغ است که می تواند منجر به مسائل و عوارض شدیدی برای انسان گردد. خوردن همزمان ماهی و ماست مخصوصاً در وعده شام می تواند بسیار پرعارضه باشد. ضعف شدید، افزایش احتمال سکته، تحلیل قوای جنسی، برص، لک و پیس، سردی معده، افزایش احتمال ابتلاء به MS، ناراحتی های عصبی تنها بعضی از عوارض خوردن ماهی همراه ماست است. در شرح چرایی این مسئله باید گفت که گوشت ماهی به لحاظ طبع، سرد و تر است و در صورت مصرف همزمان آن با ماست که آن نیز سرد و تر است، باعث غلبه شدید سردی و تری در بدن شده و عوارضی را که در بالا به آن اشاره شد، به همراه خواهد داشت. پس در مصرف ماهی باید دقت داشت:

ماهی را با خرما و عسل مصرف کنید

ماهی هرگز همراه ماست یا دوغ مصرف نگردد.

ماهی حتماً همراه مصلحات آن (خرما، عسل، گردو، زنجبیل، ادویه جات گرم، ماهی به صورت شکم پر) خورده گردد.

مصرف ماهی بیشتر باید در فصل تابستان و فصول گرم سال باشد.

ماهی در وعده غذایی ناهار مصرف گردد و از مصرف آن در وعده شام پرهیز گردد.

افراد با طبع سرد (افراد بلغمی و سوداوی) از خوردن زیاد ماهی به شدت پرهیز نمایند.

هرگز همراه ماهی، آب ننوشید.

همچنین متخصصان تغذیه، مصرف ماهی با لیموترش را نیز توصیه می نمایند، چون نه تنها لیمو طعم بهتری به گوشت ماهی می دهد، بلکه ویتامین C موجود در آن به جذب آهن ماهی یاری می نماید. البته باید توجه داشت که مصرف مقادیر زیاد چاشنی هایی چون لیموترش و انواع ترشی ها به همراه ماهی به دلیل آنکه هر دو طبع سردی دارند به خصوص برای سرد مزاجان توصیه نمی گردد، چون ضمن اینکه سبب بی حالی، ضعف و هضم سخت غذا می گردد، تشدیدنماینده بیماری های سرد همچون روماتیسم، آلزایمر، افسردگی است. در روایات اسلامی آمده است که اگر ماهی به خصوص شب هنگام خورده گردد و با مصلحاتش همچون خرما، گردو، عسل، روغن بادام شیرین، کنجد، زنجبیل، آویشن یا به همراه ادویه جات با طبع گرم خورده نگردد، یکی از عوامل تشدیدنماینده ام اس و سکته خواهد بود. بهترین چاشنی ماهی، آب نارنج و سیر است که هم فواید بی شمار و هم طبع گرمی دارند. همچنین مصرف همزمان ماهی با تخم مرغ نیز بسیار مضر است. در طب سنتی، مصرف تخم مرغ و شیر و هر گوشت دیگری به همراه ماهی، منع شده، زیرا فراوری سودا می نماید و بر خلق و خوی افراد، تأثیر منفی گذاشته و سبب تشدید بیماری های مزمن، افسردگی و یبوست می گردد.

منبع: همگردی

به "ماهی را با خرما و عسل مصرف کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماهی را با خرما و عسل مصرف کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید